Разбери повече за производителя на калъфи за телефони

Кои сме ние-производителя на калъфи?

Ние като професионален производител сме се отдали на снабдяването на масовата продукция с калъфи за телефони за промоционални нужди с високо качество, ниски цени и добро обслужване.

Какво правим като производителя на калъфи?

Ние разполагаме със собствен завод, който се разполага на площ от 1000 квадратни метра, последните техники на производство и най-модерните машини, работници с опит и страхотен мениджмънт отдел, който следи за перфектната изработка. Имаме и квалифицирани дизайнери, които винаги са в час с новите тенденции на пазара и могат да Ви помогнат в избора Ви на дизайн за продуктите.

Защо да изберете нас като производителя на калъфи?

От суровия материал до финалния продукт, производството се следи строго. Нашите правила и стандарти строго следват правилата на Инспекция по проверка на качеството. Инспекторите проверяват точка по точка всичко повреме на производството и чак до неговия финал. Тестваме и функционалноста на продуктите нагледно.

Можем да Ви осигурим безплатни мостри, но таксите по транспорта се покриват от Вас. Поръчките за мостри се приемат чрез факс или e-mail. Мострите са готови за около седмица и се изпращат по куриер.

Режеща машина

Топлотехничен печат

Шивашки отдел

Копринен ситопечат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>